Гала – концерт «Українські зірки» з нагоди 25ої річниці Незалежності України

unnamed Посольство України в Німеччині Шановні пані та панове, ми раді запросити Вас на гала-концерт «Українські зірки» з нагоди 25ої річниці незалежності України. Концерт відбудеться в середу, 31 серпня 2016 року о 19:00 в Rathaus Charlottenburg, Otto-Suhr-Allee 100, 10585 Berlin. На Вас чекає яскраве попурі з опери, джазу та народної музики у виконанні видатних українських солістів. Вхід вільний, але ми просимо Вас попередньо зареєструватися за електронною адресою Посольства України в Німеччині ukrbotschaft@gmail.com до 26го серпня. Через обмежену кількість місць діє правило first come – first served. Після святкової програми ми щиро запрошуємо Вас на невеликий прийом. Урочистий захід відбувається за підтримки районної адміністрації Charlottenburg-Wilmersdorf та Центральної спілки українців у Німеччині. Будемо дуже раді бачити Вас на святі! З найкращими побажаннями, Посол України в Німеччині Др. Андрій Мельник