Великодня поїздка за свободу і єдність України та миру в усій Європі

Bilder_Zusammen

Фото Курта Зіммхена. Великодня поїздка за свободу і єдність України та миру в усій Європі

“Хто з нами та є солідарним з Україною? Це вирішено. Ми розпочнемо нашу “Великодню поїздку за свободу і єдність України та миру в усій Європі” 29 квітня 2016 року. Вже 2 роки Україна страждає від неоголошеної війни. Укладаються та порушуються мирні угоди. Продовжують помирати люди, жінки стають вдовами, діти – сиротами. Щодня у великі міста поблизу фронту, у лікарні Харкова, Дніпропетровська, Маріуполя привозять десятки поранених… Ця війна проти незалежної, впевненої в собі України не завершена, хоча вона в значній мірі зникла з поля зору громадськості. Отож дамо нашим друзям, родичам, всім людям в Україні впевненість в тому, що вони не самотні у відстоюванні таких цінностей, як свобода, мир, демократія та право на самовизначення. Ми не можемо залишити на самоті народ України, який проявив свою громадську позицію.” – цими словами почалася Великодня поїздка за свободу і єдність України та миру в усій Європі. Організаторами поїздки є Курт Зіммхен, Березівка, Івано-Франківська область, Україна, та Франк Обенаус, Ерфурт, Тюрингія, Німеччина

Більше інформації про планування Великодньої поїздки можна знайти за посиланням.
Фото-звіт та коментар від Курта Зіммхена знаходяться за цим посиланням.