Міждисциплінарне наукове стажування + робота у національній бібліотеці Гамбурга

Стажування передбачає наукову роботу в Гамбурській національній бібліотеці ім. Карла фон Оседського, семінар "Освіта в Німеччині" та індивідуальні зустрічі з європейськими науковцями для встановлення ділових контактів. Проект є спільною ініціативою Інституту Міжнародної Академічної і Наукової Співпраці (Україна), Західно-Фінляндського Коледжу (Фінляндія), а також Освітнього Фонду АДД (Польша) та організовується з метою підвищення академічної мобільності українців на арені міжнародної освіти.   Місце проведення: Гамбург, Німеччина Термін проведення: 05-09 грудня 2016 р. Кінцевий термін реєстрації:  15 листопада 2016 р. Вартість: 235 Євро (проживання та освітня програма).   За результатами наукового стажування видається сертифікат про наукове стажування в ЄС – 108 ак. год.   Програма та реєстрація за посиланням.   Контактна інформація:   www.imans.eu           e-mail: eventsimans@gmail.com тел.: +380969192134 – Оксана Міхель - менеджер проекту.